YRITYS - SÄHKÖT ASENTAA JA TESTAA AVITOR SÄHKÖ OY

Yrityksemme on saanut alkunsa vuonna 1997 perustetun Sähköasennus- ja suunnittelu Tmi Timo Raittinen pohjalta. Yritysmuodon muututtua osakeyhtiöksi 3/2015 päätimme muuttaa yrityksen nimen Avitor Sähkö Oy:ksi. Muutoksen jälkeen palvelumme ovat myös laajenneet uusiin osaamisalueisiin

Tarjoamme asiakkaillemme laajaa palvelua sähköasennus ja asiantuntija tehtävissä. Sähköasennuksista yrityksemme avainhenkilöillä on usean kymmenen vuoden kokemus. Meillä on S1 sähköurakointioikeudet ja kahdella meistä on S1 pätevyys, jonka vuoksi tarjoamme myös käytönjohtajuus palveluita.

Asiakkaitamme ovat kuluttajat, yritykset ja kunnat. Asiakkaan koosta riippumatta annamme kaikille meiltä töitä tilaaville parhaan mahdollisen palvelun ja työn jäljen laadun.

Olemme myös erikoistuneet perinteisten asennusten lisäksi asiantuntijaa vaativiin tehtäviin, kuten suojareleiden koestukset, SFS6002 koulutukset, lämpökuvaukset, kuntotutkimukset, maadoitusmittaukset, muuntamohuollot ja muut tämän tyyppiset työt.

Käyttöönotto- ja määräaikaiskoestuksia teemme kaikkien valmistajien ja ikäluokkien releisiin. Muita erikoisosaamista vaativia töitä ovat aurinkosähköjärjestelmät, sähkönlaadun mittaukset sekä loistehon selvitykset ja kompensointi laitteiden huollot ja asennukset.

Timo Raittinen

Sähkötöiden
johtaja

Arto Vitkala

Toimitusjohtaja ja koestusinsinööri

Lauri Kanniainen

Projekti- ja
kehitysjohtaja

Timo Raittinen

Sähkötöiden johtaja

Toimin yrityksessämme sähkötöiden johtajana. Olen vastuussa kaikista sähkötöistä, joita yrityksemme tekee. Sähköistä kokemusta löytyy yli 30 vuotta, joiden aikana tehty satoja omakotitaloja sekä liikekiinteistö sähköistyksiä.  Minulla on S1 sähköpätevyys, jonka lisäksi omaan kylmäaine ja kuntotutkija pätevyyden. Sähkötyö tilauksissa voit ensisijaisesti soittaa aina minulle ja jos en vastaa puhelimeen niin soitan aina takaisin. Kiireellisissä asioissa paremmin kiinni saat Arton.

Arto Vitkala

TOIMITUSJOHTAJA JA KOESTUSINSINÖÖRI

Olen erikoistunut suojalaitteiden koestuksiin, katkaisijahuoltoihin, sähkönlaadun mittauksiin, loistehoon ja sen kompensointiin, lämpökuvauksiin sekä moneen muuhun sähköalan erikoisosaamiseen. Sähkötöistä kokemusta löytyy 15vuoden ajalta, josta 10v olen erikoistunut mitä haastavimpiin sähkön erikoisosa-alueisiin. Aurinkosähkö asioissa minulla on monen vuoden kokemus erilaisista ja kokoisista järjestelmistä niin omakotitaloista kuin suurista aurinkopuistoistakin. Jos sinulla on tarvetta sähkön erikoisosaamisille, niin ole yhteydessä minuun. Minulla on valtuudet toimia myös sähkölaitteiston käytönjohtajana.

Lauri Kanniainen

PROJEKTI- JA KEHITYSJOHTAJA

Toimin yrityksessä pääsääntöisesti yli 1000V asioissa, joista minulla onkin yli 10v kokemus. Mikäli tarvitset KVR-hankkeena jakeluverkkoa, muuntamoa, aurinkosähköpuiston infraa tai mitä tahansa, jossa on isot jännitteet tai virrat, niin minulta saat tähän hankesuunnittelua, valvontaa ja toteutusta juuri sellaisella kokonaisuudella joka sinulle sopii parhaiten. Vankan kokemuksen vuoksi saat meiltä parasta yli 1kV valvonta tai projektinhoito palvelua.