Jakeluverkot ja muuntamot

Sähköjakelu

Erityisosaamisemme sähkönjakelun osalta on erityisesti haasteelliset projektinjohto-, käytönjohto-, rakentamis-, saneeraus-, erikoismittaus-, koestus- ja huoltotehtävät. Mukaan lukien myös jakelunohjausjärjestelmät.

UUSIUTUVA ENERGIA

Erityisosaamisemme uusiutuvan energian osalta on etenkin aurinkovoimalaitosten ja niiden jakeluverkon rakentaminen sekä projektinjohto. Tuulivoiman osalta asiantuntijaltamme löytyy kokemusta myös suurempien tuulivoimahankkeiden pääurakoinnista ja projektinjohdosta.

PUISTOMUUNTAMOT

Meiltä saat kokonaistoimituksena suunnittelusta luovutukseen keskijännite puistomuuntamot. Oli tarvetta sitten laajennukselle, uudelle liittymälle, pikalatausasemille tai aurinkopuistojen muuntamoille niin me pystymme toimittamaan avaimet käteen paketteja. Kokemusta löytyy niin perinteisestä metallikoppi muuntamosta sekä isommista sisältä hoidettavista betonimuuntamoista (yli 1600kVA).

MUUNTAMO SANEERAUKSET

Meillä on kokemusta myös haastavista kiinteistömuuntamo saneerauksista, joissa koko kiinteistö oli saneerauksen ajan syötetty suurella varavoimakoneella, jotta käyttäjille ei saneerauksesta aiheutunut käyttökatkoja. Jos teidän muuntamon teho alkaa jäämään pieneksi tai muuten käyttöikä on loppunut niin meiltä saat ratkaisut hankkeelle kokonaistoimituksena, myös varavoima järjestelyineen.

PÄÄKESKUS JA VIRTAKISKOT

Sähkönjakelun pääkomponentteihin muuntajan jälkeen kuuluu virtakiskot, suurvirta järjestelmäkaapeloinnit, isot pääkeskukset ja monta muuta vaihetta sekä osaa. Meiltä sujuu nämäkin hommat vankalla kokemuksella! Voimme suunnitella juuri sinun tarpeisiin sopivan jakelujärjestelmän ja pääkeskukset.

Ammattitaitoisen henkilöstömme lisäksi yrityksellämme on hyvin kattava yhteistyöverkosto, joten pystymme toteuttamaan erikoisempiakin sähkönjakelu- ja uusiutuvan energian projekteja kuten 110kV kaapelointiprojektit ja sähköasemanrakentamiset/saneeraukset. Ammattitaitoomme ja työmme laatuun luotetaan, tästä meriittinä meillä on mm. sairaalan 20kV puitesopimus. Yhtiössämme kahdella henkilöllä on rajoittamaton S1-pätevyys. Hankkeet voidaan toteuttaa KVR-urakkana.