Teollisuus ja liikekiinteistöt

Suojarele
saneeraus

Suojareleiden uusiminen
Ilman käyttökatkoja
Suunnittelu ja toteutus
Käyttöönottokoestus

Teollisuus
sähköasennukset

Huoltosopimukset
Vikapäivystys 24/7
Taajuusmuuttaja huollot
Keskussaneeraukset

LED Valaistus
saneeraukset

Energiatehokkuus
Kokonaistoimitukset
Mukavuus valaistus
Ohjaus muutokset

TEOLLISUUDEN / LIIKEKIINTEISTÖJEN SÄHKÖASENNUKSET JA KUNNOSSAPITOTYÖT, SEKÄ LOISTEHON KOMPENSOINTI

Voit tehdä kanssamme huoltosopimuksen, jolloin saat apua sähkövikoihin nopeasti ja luotettavasti.

 

TEOLLISUUDEN SÄHKÖASENNUKSET / KUNNOSSAPITOTYÖT

Pystymme hoitamaan moottorien vaihdot/kytkennät, taajuusmuuttaja asennukset, anturivaihdot ja muut tarvittavat sähköasennukset teollisuuden eri alojen tarpeiden mukaisesti.

Meiltä saat myös ammattitaitoista apua 20kV sähkövikoihin tai 400V pääkatkaisija vikoihin.

MOOTTORIT JA LOISTEHO

Moottorit tarvitsevat toimiakseen loistehoa. Loisteho pitää kompensoida, jotta verkkoyhtiö ei laskuta sen siirtämisestä. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua sekä itse mitoitukseen, asennukseen että huoltoihin loistehoon liittyen!

 

LED VALAISTUKSET

Led valaistuksella saadaan säästöjä aikaiseksi sekä sähkön kulutuksen että kunnossapidon puolesta. Voimme toteuttaa kokonaisratkaisuna LED-valaistussaneerauksia teollisuuden toimijoille muiden sähkötöiden ohella.

Haluatko tarjouksen koko hallisi valaistuksen uudistamisesta nykyaikaiseen LED-valaistukseen. Ole meihin yhteydessä niin tulemme paikanpäälle tekemään valaistusmittauksen, ehdotamme uudet valaisimet, teemme valaistuksen simulointi Dialux-ohjelmistolla ja laskemme valaistuksen takaisinmaksuajan. Kaikki samalta toimijalta avaimet käteen palveluna.

AURINKOSÄHKÖ YRITYKSILLE

Yritykset ja maataloudet saavat investointitukea 15-45 % kokonaiskuluista. Kiinteistöt, joissa on paljon ilmastointi- ja kylmäkoneita pystyvät helposti hyödyntämään aurinkosähkö tuoton lämpöisinä kuukausina, kun ei ole tarvetta lämmittää kiinteistöä.

Teollisuuden tuotantolaitokset taas kuluttavat suurimmanosan sähköstään juuri silloin, kun auringosta saadaan eniten uusiutuvaa energiaa omaan käyttöön.

Tällä hetkellä investointi aurinkosähköön on yrityksille kannattavaa, kun laitteistot saadaan maksamaan itsensä takaisin 4-12 vuodessa.

Lisää tietoa aurinkosähköstä ->

YLI 1KV PALVELUT

Koostuu kiinteistön sähköjärjestelmä sitten 400V tai 20kV jännitteestä niin meiltä saat kaikki palvelut eri jännitetasoihin. Pystymme tällä tavoin palvelemaan teollisuuden asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti kaikenlaisissa sähköasennuksissa ja -töissä.

Voimme tehdä teille 20kV kojeiston, suojareleiden tai muuntajan -saneeraukset suunnitelmineen ja toteutuksineen.

Toteutamme teollisuuden ja liikekiinteistöjen sähköasennukset ja kunnossapitotyöt sekä loistehon mittaukset Pirkanmaan alueella. Kokeneena sähköurakoitsijana osaamme auttaa kaikenlaisten sähkötöiden parissa ja tunnemme tehokkaimmat työtavat.