YHTEYSTIEDOT

Teollisuustie 7 33960, Pirkkala

Sähköiset laskutustietomme:
OVT tunnus
003726778339
Operaattori tunnus (Pagero)
003723609900

Jos et voi vielä lähettää sähköisiä laskuja niin alla näkyy PDF ja paperilaskujen osoitteet:
PDF laskussa oltava sama osoite kuin paperilaskussa PDF Laskut:
admicom@xbs-salo.com

Paperiset laskut: (HUOM! Osoite kentässä oltava täysin alla mainitussa muodossa)
Avitor sähkö Oy
OVT 003726778339
PL 908
02066 DOCUSCAN

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Timo Raittinen

Sähkötöiden
johtaja

Arto Vitkala

Toimitusjohtaja ja koestusinsinööri

Lauri Kanniainen

Projekti- ja
kehitysjohtaja

Timo Raittinen

Sähkötöiden johtaja

Toimin yrityksessämme sähkötöiden johtajana. Olen vastuussa kaikista sähkötöistä, joita yrityksemme tekee. Sähköistä kokemusta löytyy yli 30 vuotta, joiden aikana tehty satoja omakotitaloja sekä liikekiinteistö sähköistyksiä.  Minulla on S1 sähköpätevyys, jonka lisäksi omaan kylmäaine ja kuntotutkija pätevyyden. Sähkötyö tilauksissa voit ensisijaisesti soittaa aina minulle ja jos en vastaa puhelimeen niin soitan aina takaisin. Kiireellisissä asioissa paremmin kiinni saat Arton.

Arto Vitkala

TOIMITUSJOHTAJA JA KOESTUSINSINÖÖRI

Olen erikoistunut suojalaitteiden koestuksiin, katkaisijahuoltoihin, sähkönlaadun mittauksiin, loistehoon ja sen kompensointiin, lämpökuvauksiin sekä moneen muuhun sähköalan erikoisosaamiseen. Sähkötöistä kokemusta löytyy 15vuoden ajalta, josta 10v olen erikoistunut mitä haastavimpiin sähkön erikoisosa-alueisiin. Aurinkosähkö asioissa minulla on monen vuoden kokemus erilaisista ja kokoisista järjestelmistä niin omakotitaloista kuin suurista aurinkopuistoistakin. Jos sinulla on tarvetta sähkön erikoisosaamisille, niin ole yhteydessä minuun. Minulla on valtuudet toimia myös sähkölaitteiston käytönjohtajana.

Lauri Kanniainen

PROJEKTI- JA KEHITYSJOHTAJA

Toimin yrityksessä pääsääntöisesti yli 1000V asioissa, joista minulla onkin yli 10v kokemus. Mikäli tarvitset KVR-hankkeena jakeluverkkoa, muuntamoa, aurinkosähköpuiston infraa tai mitä tahansa, jossa on isot jännitteet tai virrat, niin minulta saat tähän hankesuunnittelua, valvontaa ja toteutusta juuri sellaisella kokonaisuudella joka sinulle sopii parhaiten. Vankan kokemuksen vuoksi saat meiltä parasta yli 1kV valvonta tai projektinhoito palvelua.